Huur Drumkit 8 microfoons

Met deze DM8KIT van Samson kun je een compleet drumstel uitversterken.

Deze set bestaat uit een een Q-Kick microfoon voor de kick drum, een Q-Snare microfoon voor de snare drum, drie Q-Tom microfoons voor de toms, twee C01 overhead microfoons voor de bekkens, een C02H hi-hat microfoon, acht microfoonhouders en een stevige opbergkoffer.
De Q-Kick microfoon, de Q-Snare microfoon en de Q-Tom microfoons zijn dynamische microfoons. Ze hebben geen fantoomvoeding nodig. Middels XLR microfoonkabels kun je ze aansluiten op vrijwel iedere mixer. De C01 microfoons en de C02H microfoons zijn condensatormicrofoons. Die microfoons hebben wel fantoomvoeding nodig. Dat moet geleverd worden door de mixer of door een externe power supply. Het aansluiten op de mixer of op de externe power supply kan gewoon met XLR microfoonkabels.
De microfoonhouder voor de Q-Kick microfoon en de microfoonhouders voor de C01 overhead microfoons zijn anti-shock microfoonhouders. Ze vangen schokken en stoten op. Die kunnen zo het geluid niet kunnen verpesten. Zowel de microfoonhouder voor de Q-Kick microfoon, de microfoonhouders voor de C01 overhead microfoons als de microfoonhouders voor de C02H hi-hat microfoons kunnen op een microfoonstatief vastgezet worden. De microfoonhouder voor de Q-snare microfoon en de microfoonhouders voor de Q-Tom microfoons beschikken allen over een rimclip. Die microfoonhouders kunnen op de rand van een snare drum of tom vastgeklemd worden.
Set bestaat uit:
1 Samson Q-Kick microfoon
1 Samson Q-Snare microfoon
3 Samson Q-Tom microfoons
2 Samson C01 overhead microfoons
1 Anti-shock microfoonhouder (voor de Q-Kick)
4 DMC100 microfoonhouders (voor de Q-Snare en de Q-Tom)
2 Microfoonhouders (voor de C01)
1 Anti-shock microfoonhouder (voor de C02H)
1 Stevige transportkoffer (met schuim aan de binnenkant)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen