Bose PowerShare PS602 (Bose)

De nieuwe Bose® PowerShare versterker lijn bestaat uit drie 1U-modellen: 2- en 4-kanaals modellen voor vaste montage (PS602 en PS604) en één draagbare 2-kanaals versterker (PS602P).

De nieuwe Bose® PowerShare versterker lijn bestaat uit drie 1U-modellen: 2- en 4-kanaals modellen voor vaste montage (PS602 en PS604) en één draagbare 2-kanaals versterker (PS602P). Elk model levert een vermogen van 600 watt, dat kan worden verdeeld over alle uitgangskanalen. Het versterkervermogen hoeft niet langer gekozen geworden te worden op basis van de vereisten van de grootste zone. Bij installatie is er nu de flexibiliteit om het totale versterkervermogen in de toepassing volledig te benutten.

 

Doordat PowerShare amplifiers zowel lage- als hoge impedantie (tot 100V) ondersteunen, zijn deze geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij geïntegreerde configureerbare luidspreker-EQ en directe toegang tot zone-control is er in veel installaties geen extra signaalprocessor nodig. Door middel van de CC-1 volume zone-control kan elke zone afzonderlijk in volume geregeld worden. Dankzij de gepatenteerde technologieën, die zich al bewezen hebben in de PowerMatch®-versterkerlijn, kan Bose uitstekende geluidsprestaties en betrouwbaarheid garanderen. Deze unieke set functies en technologieën maakt de PowerShare versterker lijn tot één van de meest veelzijdige en hoogwaardige versterkers die momenteel op de markt zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen