DOEN BIEDT DE MOGELIJKHEID OM ACTIVITEITEN DIE ONDERNEMERSVERENIGINGEN VOOR HUN EIGEN LEDEN EN OVERIGE GEÏNTERESSEERDEN WILLEN ORGANISEREN, OP DE BEURSVLOER PLAATS TE LATEN VINDEN.

DOEN is een business to business netwerk beurs voor ondernemers. Basic, betaalbaar, laagdrempelig. Een heerlijk ouderwetse beurs voor iedereen die kansen zoekt en ziet, en in contact wil komen met potentiële zakenpartners.

Door een doordacht concept is deelname mogelijk zonder gigantische investeringen in standbouw, uitnodigingen, reis- en verblijfskosten. Wij bouwen een stand voor u, inclusief vloerbedekking, spotje, frieslijst en naamsvermelding. Uw investering is gering, met een hoog rendement. Zeg nou zelf, dat kunt u niet aan u voorbij laten gaan, dat moet u toch gewoon DOEN! DOEN wordt onder de aandacht gebracht op de matrixborden in de diverse steden, via spandoeken die op zichtlocaties worden opgehangen, via alle ondernemersverenigingen en branche-organisaties en de deelnemers zelf, die hun relaties kunnen uitnodigen.

http://www.doen.biz/